KJELLSIGVART.NO© 2019 DESIGNED AV COCUYLIVE.NET

  • kjellemann4

Pictura Gruppen AS

Jeg vil gjerne få lov til å takke for nok en fantastisk kveld med deg som konferansier, toastmaster, stand-up’er og historieforteller ved vårt kick off på Hurdalsjøen Hotell 7 sept 2019!

Vi leide inn Kjellemann første gang i mars 2018 vedr ett kick-off og det var det morsomste kick-off vi noen gang har arrangert i konsernet! Kjellemann skal ha mye av æren for at dette arrangementet ble så vellykket som det ble. Han hold liv i gjengen fra kl 15.00 til langt på natt.

7 sept. i år skulle vi på nytt ha ett kick-off og vi tenkte umiddelbart på Kjellemann. Men ville det bli like morsomt med samme mann så nært det forrige arrangementet han var leid inn? JAAA!!! Det ble det 😊 😊 😊

Kjell har en fantastisk evne til å tilpasse seg oppdragsgiver, samt han har ekstremt mange karakterer å spille på, så det blir aldri fare forgjentagelser. Vi fikk også se en seriøs side av Kjell som overrasket samtlige. Jeg kan på det varmeste anbefale Kjellemann for alle som ønsker en person som virkelig byr på seg selv og som vet hvordan man får i gang en sliten gjeng etter en lang dag i plenum.

FEM AV FEM MULIG STJERNER

Lillestrøm 15 sept 2019

For Pictura Gruppen Norge AS Jan Ellefsen


0 views