OM MEG

KOMIKER/FOREDRAGSHOLDER

Kjell

Sigvart Kjellemann Heltorp
 

Som liten hadde jeg det artig med å imitere min mor hver gang hun var forbannet, det som gjør dette ironisk artig er at hun er ei lita dame ifra Finnmarks lune vidder, hvor litt tøffe skjellsord er i god bruk!!


Er en person med masse energi og stort engasjement, eller for å sitere en militær lege som en gang sa følgende; «for å forklare deg Heltorp, med å gi kroppen din sukker, er det samme som å sette flybensin på en Morris Mini»!!


Har vært med i revy og teater oppsetninger på øst og vestlandet, har underholdt på direktesendinger for Canal+ og NRK tv. Har også gjort tv roller for TV 3, TV2Zebra og har gjort en rolle i serien «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen og Jon Øigarden på TVNorge!


Har jobbet tett opp mot næringslivet i Norge og Sverige de siste 12 årene! Jobber nå også som stuntreporter for P5 Bergen Radio Halve Norge!

Har også underholdt i Spania og Polen for det nasjonale og internasjonale næringsliv. Her har jeg definitivt fått bruke mine språkkunnskaper bla. spansk, tysk, engelsk, fransk, svensk, og finsk!

Har ett godt team rundt meg, som hjelper til med å holde hjulene igang, en fantastisk gjeng!!


Fotografen til alle figurbildene heter Stig Arne Heltorp http://sahphotos.com/

KJELLSIGVART.NO© 2019 DESIGNED AV COCUYLIVE.NET