top of page

OM MEG

KOMIKER/FOREDRAGSHOLDER

Kjell

Sigvart Kjellemann Heltorp
 

Mitt livsmotto er -det du gir, er det du får-  Handler om det å tørre å være dønn ærlig og la janteloven ta seg en bolle. Hvis vi skal henge oss opp i hva andre mener om en eller gjøre som alle andre, gå i en saueflokk, går du glipp av noe vakkert. Det med å være DEG 100%. Min tid som FN soldat i Libanon og Makedonia formet mye av den jeg nå er. Kulturelle, gøye, alvorlige, berikende, samt vonde opplevelser gjør at jeg kan gi deg et fyrverkeri av energi. Min jobb er ikke å gi deg et navn, min jobb er å bryte isen så ditt event er igang før du aner ordet av det.


Har alltid vært glad i ta en utfordring, kjenne at en lever, bruke all energien en har til noe gøy og positivt. Hjelpe andre, stå på en scene, underholde for andre, leve livet som ikke alle andre. Tørre å ta valg som gjør vondt og som kan være en berikelse. I denne kroppen er det mye glede, mye energi, som kan få DEG til å ha det bra.


Har tatt utfordringen med å være med i Helt Perfekt med Thomas Giertsen, for en erfaring det var. Vært stuntreporter for P4 gruppen, reist rundt i Nord-Europa og skreddersydd show for næringslivet i 20år, Polen, Spania, Sverige, Danmark, Tyskland, har vært morgen anker i 5000 Bergen Radio i tre år, og har fått lov til å gi mange mennesker mitt foredrag; Det du gir, er det du får. Har ledet Forsvarets årlige veteran konferanse sin direkte sending med gjester i Kristiansand, konfransier under VM kampen i boksing for Tim Robin Lihaug i Grieghallen Bergen.


Elsker å få mennesker til å le, kose seg, ha det gøy, tørre å drite seg ut og bare være seg SELV.

Så nå venter jeg med all min energi for at DU skal ha et berikende event med underholdning eller med et energisk foredrag. Ha en herlig dag.

bottom of page