KJELLSIGVART.NO© 2019 DESIGNED AV COCUYLIVE.NET

  • visual99

Referanse Sarpsborg 08


Kjell Sigvart Heltorp har ved flere anledninger vært innleid som underholdningsinnslag til arrangementer holdt i regi av Sarpsborg 08. Det være seg Kick Off, Supporter og Sponsorsamlinger, Cupfinalefester og lignende.

Kjell Sigvart er en mann med mye energi, noe som alltid smitter over på vårt publikum. Han fyrer opp salen til bristepunktet, samtidig som han holder seg til tema/typen eller manus.

Kjell Sigvart er veldig allsidig, er rå på å improvisere etter anledningen, og har svært få sperrer. Derfor blir det aldri forutsigbart med «Kjellemann» på scenen. Han presentasjon av hans mange forskjellige typer, og andre innslag, har derfor alltid vært en stor suksess ved våre arrangementer.

Vi i Sarpsborg 08 har også alltid opplevd Kjell Sigvart som meget profesjonell. Han tar ethvert oppdrag meget seriøst, er alltid presis, og leverer alltid sitt materiale i tide. Enten det er live, på video, eller i annen form.

Sarpsborg 08 har derfor ingen betenkeligheter med å anbefale Kjell Sigvart på det sterkeste for både store og små anledninger. For større bedrifter eller mindre forsamlinger/grupper.


Mvh Tommy Widlund Kommersiell leder i Sarpsborg 08
7 views